Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - Güneydoğulu bir esnafımızın feryadı(bana gelen bir ileti) - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 Güneydoğulu bir esnafımızın feryadı(bana gelen bir ileti)

Güneydoğulu bir esnafımızın feryadı(bana gelen bir ileti)
 Yazı Boyutu

 Tarih : 11.11.2008 - 10:50:52


Son günlerde DTPnin kışkırtması, AK Partinin de kaşımasıyla bizim buralarda akıl almaz olaylar oluyor. Devlete, polise taşla saldırılıyor, dükkânlar ateşe veriliyor, insanlar birbirini kırıyor. Görüyoruz ki, bizim burada yaşadığımız zulüm batıya da

 

Sayın yönetici,

Ben lise mezunu, doğduğu ve büyüdüğü yerde yaşamayı tercih eden güneydoğulu bir esnafım.

Bir başka yere göç etmek, işimi orada kurmak yerine; ilçemde kalıp baba mesleğimi devam ettirmeyi, buradaki hemşerilerime faydalı olmayı tercih ettim.

Çünkü kişisel olarak rahat ettiğim, kendimi bulduğum yer, bu topraklardır. Tüm ailem, köklerim, geçmişim, hayallerim buradadır.

Benim gibi düşünen milyonlarca insanın sesini duyurmanız için size yazıyorum. Adımı veremem çünkü beni de ailemi de mimlerler.

ÖDÜKYAN BAŞBAKAN OLSA NE OLUR?

Son günlerde DTP’nin kışkırtması, AK Parti’nin de kaşımasıyla bizim buralarda akıl almaz olaylar oluyor. Devlete, polise taşla saldırılıyor, dükkânlar ateşe veriliyor, insanlar birbirini kırıyor. Görüyoruz ki, bizim burada yaşadığımız zulüm batıya da sıçrıyor. Kardeş kavgasının temelleri orada da atılıyor. Bu yüzden, kimi bizden nefret ediyor, kimi içten içe destekliyor; kimi de burada olan olaylardan kendine rant payı çıkarmaya çalışıyor.
BEN ÜLKEMİ SEVİYORUM, TÜM ÜLKENİN HUZURU KAÇIYOR
Biz, Başbakanın bölgemize ve ilimize geldiğini, protestolarla karşılandığını, aralarında benim de bulunduğum binlerce esnaf tarafından kepenk kapatılarak protesto edildiğini düşünüyorsunuz. İnsan hiç kendi ekmek teknesini, protesto için, isteyerek kapatır mı? Burada borç içinde yüzüyoruz, akşama eve ekmek götürmenin hesabını yapıyoruz. Ekonomi kötü, borç gırtlakta, alacaklılar her gün kapıda. Batıdaki esnaf arkadaşlarımın dertlerinin yanında benim bir derdim daha var: P.KaKa.
Bana ne ki Erdoğan Başbakan olmuş ya da Ödükyan olmuş?
Bugün Almanya’da ya da diğer Avrupa ülkelerine göç edip orada yaşayan milyonlarca Kürt ve Türk’ün başbakanı Abdo veya Erdoğan mıdır?
Karnımızı kim doyuracak biz onun derdindeyiz. P.KaKa eskiden sol bir örgüttü. Şimdi adam kaçırma onda, uyuşturucu kaçakçılığı onda, haraç alma onda. Mafyadan daha gaddar bir örgüte direnmek o kadar kolay mıdır?

AKP İLE  DTP OY  KAVGASINDA

DTP ve AK Parti burada oy kavgasına tutuşmuşlar. Hesap şu: Oyu kim alacak, belediye başkanı kimin partisinden çıkacak?

Abdo Ödükyan(*)’a koşulsuz biat eden DTP yönetiminin bölgemizi savaş alanı gibi göstermesinden, çoluk çocuğumuzu ve bizi devlete karşı kullanmasından, her şeyin sorumlusu bizmişiz gibi bize ön yargılı davranan insanlardan bıktık.

İstanbul’a, Ankara’ya veya İzmir’e gittiğimizde hemşerilerimizin otellerinden başka bir yerde kalamıyoruz. Çünkü insanlar kimliğimiz yüzünden bize kuşkuyla bakıyorlar. Toptancılar PaKaKa yüzünden bize vadeli mal vermek istemiyor. PaKaKa ve ona koşulsuz biat eden DTP yüzünden yavaş yavaş yalnızlığa itiliyoruz.

ESNAFA ZORLA KEPENK KAPATTIRIYORLAR

Örgüt esnafa geliyor dükkânı kapatacaksın diyor. Taksiciye kontak kapatacaksın diyor. Yapmazsan dükkânını da yakar, canına da kıyar. Kimi kime şikâyet edeceksin? Örgüt dükkânı kapat derken devlet gelip de açacaksın demeyi akıl edemiyor. Sokağın başına iki polis dikip de dükkânları kapattırmamak aklına gelmiyor. Bu adamlara biz kendimiz kapatmıyoruz desek sonumuzu siz düşünün.

Ne yazık ki P.KaKa’nın elinde oyuncak olmuşuz. Devlete vergi ver, yetmedi P.KaKa’ya haraç ver. Bizim tek derdimiz evimize ekmek götürmektir.

Devlete olan vergi borcunu ödemediğinde devletin o esnafı öldürdüğünü duydunuz mu hiç? Ama P.KaKa’nın vergisini ödemezsen başına ne geleceğini bilirsin.

P.KaKa, PARAYA DOYMUYOR

P.KaKa seçimlere doğru buradaki halkı sindirmek istemektedir. Amacı burada devleti zayıf gösterip, insanları kendine mahkûm etmektir. Devlet bize sahip çıksın. Biz bu memleketin bütünlüğünü istiyoruz. PaKaKa bizi tek başımıza bırakmıyor. DTP seçilsin diye bize hep baskı yapıyor. Bunu hizmet için mi yapıyorlar? Tövbe! Sorsan örgüte daha çok para lazım, oradan çalıp çırpıp örgüte aktaracaklar.

P.KaKa yöneticileri bizden ve Avrupa’da yaşayan güneydoğulu insanlardan zorla aldıkları paralarla, çoluğumuzun çocuğumuzun rızkıyla Avrupa’da krallar gibi yaşıyorlar. Hakkımı helal etmiyorum. Bunlar mafyadan da beter, cahil insanlar. Biz karşı çıksak, canımıza acımızlar.

İnsanlık namına sesimizi duyurun. Biz bıktık, yorulduk bu kavgalardan. Eve ekmek götürmek, huzurlu yaşamak istiyoruz. Başa kim gelirse gelsin, yeter ki bize huzur getirsin.

BU KARDEŞ KAVGASI SON BULSUN

Bizim kanımız, paramız kimseye meze olmasın.

Rumuz: Güneydoğulu esnaf
 
(*) Abdullah ismi Allah'ın kullarına verileceği için, bölücübaşı hain Allahsız ermeni pisliğinin adı değiştirilmiş; örgüt adı da reklam olmasın diye farklı yazılmıştır.

  Editör :  TORLAKON

2777 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 5 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 371
 Dün : 639
 Toplam : 1082437
 Ip No : 3.144.104.29
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4747 32.5332
  Euro 20.8182 20.9561
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.