Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - Kardeş Ülkeye İkinci Kritik Ziyaret - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 Kardeş Ülkeye İkinci Kritik Ziyaret

Kardeş Ülkeye İkinci Kritik Ziyaret
 Yazı Boyutu

 Tarih : 12.11.2014 - 15:49:14


Önce Özel Kuvvetler, şimdiyse Jandarma Komutanı 24 Nisana sayılı günler kala Azerbaycana gitti. İki ismin de Ermeni cephe hattını ziyaretleri dikkat çekti... TÜRK SABRININ SINIRLARINI ZORLAMAK SAĞLIĞA ZARARLIDIR.(Torlakon öğretisi)

 

Kardeş Ülkeye İkinci Kritik Ziyaret

Önce Özel Kuvvetler, şimdiyse Jandarma Komutanı 24 Nisan'a sayılı günler kala Azerbaycan'a gitti. İki ismin de Ermeni cephe hattını ziyaretleri dikkat çekti.

Hafta sonu Özel Kuvvetler Komutanı’nın ardından şimdi de Jandarma Genel Komutanı Azerbaycan’a ziyaret için gitti. İki üst düzey komutanın Ermenistan cephe hattını  kapsayan  ziyaretlerinin, “24 Nisan 1915 sözde Ermeni  Soykırımı”nın 100. yılına sayılı günler kala yapılması dikkat çekti. Bilindiği üzere Ermeni diasporasının,  1915 Ermeni tehcirinin 100.yılında dünya çapında dikkat çekici propaganda faaliyetlerine imza atması bekleniyor.

AKSAKALLI POZ VERMİŞTİ

Hafta sonu Özel Kuvvetler komutanı Zekai Aksakallı,  Azerbaycan-Ermenistan cephe hattındaki askeri mevzileri ziyaret etmişti.

Savunma Bakanlığının davetlisi olarak geldiği Azerbaycan’da, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki askeri mevzileri ziyaret eden Aksakallı, Ermenistan-Azerbaycan cephe hattındaki ön mevzilere giderek burada nöbet tutan Azerbaycanlı askerleri ziyaret etmiş ve incelemelerde bulunmuştu.

Dürbünle Ermeni işgali altındaki bölgeleri izleyen Aksakallı’ya, cephe hattında yaşanan gelişmeler ve Ermeni tarafının yaptığı ateşkes ihlalleri anlatılmıştı.

Nöbet tutan askerlere hitap eden Aksakallı “Sizinle gurur duyuyorum. Hem sizin moralinizi hem de ordunuzun askeri araç ve gereçlerini, silahlarını çok iyi buldum. Buna çok sevindim. Türkiye her zaman Azerbaycan’ın yanındadır. Azerbaycan ve Türk askeri yenilmezdir. Savaşlarda bunu defalarca ispat ettik” demişti.

JANDARMA KOMUTANI DA BÖLGEDE

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Abdullah Atay, İçişleri Bakanlığının davetlisi olarak geldiği Azerbaycan’da temaslarına başladı. Merhum Cumhurbaşkanı Haydar Aliyev’in mezarını ziyaret eden Atay, anıta çelenk bıraktı.

Azerbaycan İç Ordular Komutanı Tümgeneral Şahin Memmedov ve Bakü Büyükelçiliği Askeri Ataşesi Tuğgeneral Hasan Nevzat Taşdeler’in de eşlik ettiği Atay, Bakü Şehitler Hiyabanı’ndaki Ebedi Ateş Anıtı’na da çelenk sundu.

Bakü Türk Şehitliğine geçen Atay, buradaki anıta çelenk bıraktıktan ve saygı duruşunda bulunduktan sonra, şehitlikteki deftere şunları yazdı:

“Aziz şehitlerimiz. Yüce mefkureler uğruna canlarını feda eden sizler, tarihimizin altın sayfalarını şereflendirdiniz. Yüce Türk milleti, sizlerin destansı mücadelenizi ve kahramanlıklarınızı her zaman minnetle ve şükranla anacaktır. Aziz hatıralarınız önünde saygıyla eğiliyoruz. Ruhlarınız şad olsun!”

SINIR KOMUTANI İLE GÖRÜŞECEK

Atay’ın Azerbaycan’da İçişleri Bakanı Ramil Usubov ve Sınır Hizmetleri Komutanı Elçin Guliyev’le görüşeceği, bazı askeri birlikleri ziyaret edeceği bildirildi.


  Editör :  TORLAKON

3330 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 25 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 252
 Dün : 517
 Toplam : 1080612
 Ip No : 3.144.42.196
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.