Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - Kemal ÇAPRAZı uğurladık, binlerin getirdiği tekbirlerle - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 Kemal ÇAPRAZı uğurladık, binlerin getirdiği tekbirlerle

Kemal ÇAPRAZı uğurladık, binlerin getirdiği tekbirlerle
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.09.2008 - 09:23:30


Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren GüncelHaber yazarı gazeteci Kemal Çapraz ebediyete uğurladık. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Çaprazın 4 yaşındaki kızı Çağlanın babasına son bakışı ise yürekleri dağl

 

O bizim dostumuz, herşeyden önce adam gibi adamdı!

Geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren GüncelHaber yazarı gazeteci Kemal Çapraz ebediyete uğurladık. Binlerce kişinin katıldığı cenaze töreninde gözyaşları sel oldu. Çapraz'ın 4 yaşındaki kızı Çağla'nın babasına son bakışı ise yürekleri dağladı.

Önceki gün iftar dönüşü Kartal'da geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Ufuk Gazetesi Sahibi ve GüncelHaber yazarı Kemal Çapraz'ı ebediyete uğudladık. Çapraz'ın Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden alınan Türk bayrağına sarılı tabutu, sabah saatlerinde Yayla Mahallesi'nde ki evine getirilerek helallik alındı. Çapraz'ın eşi Zuhal Çapraz eşinin tabutuna son kez bakarak uzun süre gözyaşı döktü. Zuhal Çapraz'ı yakınları teselli ederken, 4 yaşındaki kızları Çağla ise babasının ölümünden habersiz şaşkın gözlerle olup biteni
izledi.
Kemal Çapraz'ın cenazesi daha sonra sevenlerinin omuzlarında Tuzla Merkez Camii'ne getirildi. Cenaze namazına MHP Milletvekilleri Meral Akşener, Ümit Şafak, Ali Torlak'ın yanı sıra ve Kemal Çapraz'ın memleketi olan Kastamonu'dan bazı milletvekilleri ile GüncelHaber Genel Müdürü Hadi Özışık, İstanbul Barosu Genel Sekreteri Hüseyin Özbek ve çok sayıda seveni katıldı.

Çapraz'a Türk Bayrağı
Çapraz'ın Türk bayrağına sarılı tabutunun üzerine Türk dünyası ile ilgili araştırma ve haber çalışmalarından dolayı vefa borcunu göstermek için Irak-Türkmen Cephesi ve Kırım Cumhuriyeti bayrakları serildi. Cenaze namazına katılan Maltepe Şehit Aileleri Derneği Başkanı Pakize Akbaba ise tabutun üzerine üzerinde Şehit Anaları Derneği yazan Türk bayrağı koydu. Çapraz için düzenlenen cenaze töreninde taziyeleri kabul eden Baba Cemil Çapraz güçlükle ayakta durmaya çalışırken, Tuzla Merkez Cami'indeki cenaze namazında da binlerce kişi saf tutup, dua etti.

Kemal Çapraz'ı son yazısıyla Hak'ka Uğurluyoruz...

Erdoğan"la, Doğan kavgasının büyümesinden ben hiç rahatsız değilim. Bütün gerçeklerin ortaya dökülmesini her zaman savunmuş bir insanım. Ama rahatsız olduğum bir konu var; bu kavganın diğer yolsuzluk dosyalarını göz ardı ettirmesi. Yani artık, basında yer alan yolsuzluk dosyalarının bu kavganın sonucuymuş gibi gözükmesi beni cidden rahatsız ediyor. Evet, ülkemizde ciddi yolsuzluklar var. Bunların, bir şekilde ortaya çıkması lazım. Açıkçası bu kavganın içinde eriyip gitmesinden endişe ediyorum.

Aslına bakılırsa, Erdoğan"la-Doğan arasında pek bir fark göremiyorum. Gördüğüm tek fark, soyadındaki “Er” hecesi o kadar…

Bu iki “Doğan”ın en önemli özelliği, çok kısa sürede yükselişleri ve çok kısa sürede zengin oluşlarıdır. Birisi çok kısa sürede medya patronluğunda ve işadamlığında imparatorluğa kadar yükseldi; diğeri siyasette çok kısa sürede başbakanlığa yükseldi. 

İnternette Vikipedi isimli bir sözlük var… Bakın burada “Doğan”lar hakkında şu bilgiye yer veriyor; “Avların niteliği, boyutları ve avlanma yöntemi türlere göre değişir”

Şimdi bu iki “Doğan”ın kavgasındaki sonucu hep birlikte göreceğiz.

Benim korkum az önce de söylediğim gibi, birbiri ardına pandoranın kutusunun açılması gibi, yolsuzluk dosyalarının açıldığı bir dönemde bu kavganın patlak vermesi, gündemi ciddi manada değiştirmiştir.

Dişli skandalıyla başlayan yolsuzluk dosyaları, Almanya"daki Deniz Feneri e.V. ile devam etmişti. Daha peşi peşine gelecek yüzlerce yolsuzluk dosyasının, bu kavga sebebiyle inandırıcılığı mı kaybettirilmek isteniyor?

Ama artık kim ne derse desin, bu yolsuzlukları örtmeye kimsenin gücü yetmez, yetmeyecek de…

Bu kavganın belki önemli bir faydası olacak Türkiye"mize;  Şeffaf bir Türkiye özlemi içinde olanlar, ne oyunların oynandığını Medya-Siyaset-Ticaret üçgeninde nelerin konuşulduğunu bütün açıklığıyla görmüş olacaklar.

Medya"da etikçilerle tetikçilerin birbirine karıştığı bir dönemde yaşıyoruz. Artık kim neyi niçin yazdı? Bunları bile sorgular hale geldik.

Başka zamanlarda açığa çıkmayan bir sürü görüşme ve ilişki bu kavga sebebiyle gün yüzüne çıktı. Çıkmaya da devam edecek. Ama keşke bu ilişkiler, kavgasız ortamlarda ortaya çıksaydı da iki tarafın da söylediklerine daha bir inandırıcı gözle bakabilseydik.  Normal zamanda susanlar, şimdi kavga başlayınca birbirlerinin kirli çamaşırlarını döker oldular. Böyle olunca da inandırıcılıklarını ciddi manada kaybettiler. Madem öyle,  daha önce niye bunları açıklamadınız demez mi millet size?          Bir de bu kavganın,  basın özgürlüğümüze ciddi zarar vermesinden korkmaktayım.  Başbakanın, iktidar gücünü basın organlarına baskı yaparak kullanması halinde demokrasimiz ciddi manada yara alır.

Umarım bu tür çirkinlikleri ülke olarak yaşamayız.

Kaynak: http://www.efrasyap.com/Haberler/HaberDetay.aspx?HaberID=3693

Torlakon;

“Vefakâr ve cefakâr bir yiğit evladını daha kaybeden Türk Milleti’nin başı sağ olsun.”


  Editör :  TORLAKON

3075 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Puan Yok  
 Kaynak :  EFRASYAP

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 2
 Bugün : 167
 Dün : 517
 Toplam : 1080527
 Ip No : 3.131.110.169
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4551 32.5136
  Euro 20.9742 21.1131
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.