Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
DÜNYA - Butto ve Haririyi ABD öldürdü - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 Butto ve Haririyi ABD öldürdü

Butto ve Haririyi ABD öldürdü
 Yazı Boyutu

 Tarih : 23.05.2009 - 13:29:10


Ünlü gazeteci Seymour Hersh, Benazir Butto ve Hariri suikastıyla ilgili şok iddialarda bulundu. Pentagonun varlığını inkar ettiği General Stanleyin özel timinin suikastları gerçekleştirdiğini söyleyen Hersh, Ladin yakalansa idi Afganistanın işgal

 

"Butto ve Hariri'yi ABD öldürdü"
 
Ünlü gazeteci Seymour Hersh, Benazir Butto ve Hariri suikastıyla ilgili şok iddialarda bulundu.

Pentagon’un varlığını inkar ettiği General Stanley’in özel timinin suikastları gerçekleştirdiğini söyleyen Hersh, “Ladin yakalansa idi Afganistan’ın işgal nedeni biterdi, ABD bunu istemedi”dedi...

ABD’li saygın gazeteci Pulitzer ödülü sahibi Seymour Hersh Pakistan Devlet Başkanı Asif Ali Zerdari'nin "Ladin'i yakaladık ABD serbest bıraktı" haberini doğrular mahiyette açıklamalarda bulundu. Bir Arap televizyonuna konuşan Hersh, Ortak Özel Operasyon Komutanlığı (Joint Special Operation Command) ve CIA ekibiyle birlikte geçen hafta ABD’nin Afganistan komutanlığına atanan General Stanley McChrystal'in, Butto'nun öldürülme emrini veren hücrenin başı olduğunu söyledi.

Bu ekibin doğrudan başkan yardımcısı Cheney’ye bağlı olduğunu belirten Hersh, Nort Corolina, Fort Bragg’da yuvalanan bu ekibin varlığının yıllarca Pentagon tarafından inkar edildiğinin altını çizdi.

AFGANİSTAN’IN İŞGAL SEBEBİ LADİN


 “Washington yönetiminin Ladin'in ölü ilan edilmesini veya yakalanmasını istemediğini çünkü o zaman Afganistan işgalinin anlamının kalmayacağını” açıkça belirten Hersh, olayın perde arkasını televizyona verdiği röportajda paylaştı. Usame bin Ladin konusunda ABD ile Pakistan arasında görüş farklılığı çıkmasının Butto'nun sonunu hazırladığını iddia eden Hersh, Pakistan Devlet Başkanı Zerdari'nin NBC televizyonundaki açıklamalarının anlamsız olmadığını gösterdi.

İSRAİL İÇİN LÜBNAN'A ABD ÜSSÜ


 2 Kasım 2007 yılında El Cezire televizyonuna konuşan Benazir Butto'nun Ladin'in öldürülmesinden bahsetmesinin ve ünlü gazeteci Daniel Pearl’i öldüren ekibinin dışa vurulmasının (ki Al Kaide üyesi Omar Saeed Sheikh bunu gerçekleştirdi) ABD tarafından bardağı taşıran son damla olarak kabul edildiğini belirtti.

Hersh, yapımcı David Frost tarafından yapılan röportajda Benazir’in isim vererek konuştuğundan dolayı bazı bölümlerinin televizyon tarafından sakıncalı bulunarak makaslandığını da sözlerine ekledi. Bazı diplomatik kaynaklar ise Butto suikastıyla ilgili iddiaların hala bir ‘öyküden’ ibaret olduğunu belirtiyor.

HARiRi DE AYNI SUiKAST EKiBiNiN KURBANI

Seymour Hersh'in ikinci önemli iddiası ise, Ortadoğu'yu sarsan Hariri suikastının perde arkasıyla ilgili. Hersh, Lübnan Başbakanı Refik Al Hariri'nin ABD üslerinin Lübnan'da kurulma sürecine karşı çıktığı ve Washington’un çıkarlarını korumadığı için öldürüldüğünü ileri sürdü. Hersh, o dönemki İsrail Başbakanı Ariel Sharon'un da olaya katkıda bulunduğu vurguladı.

GİZLİ CİNAYET TİMİ

nHersh, West Point’teki Özel Kuvvetler Komutanlığı ‘yeşil bereliler’ takımından mezun olan General Stanley McChrystal’ın suikast ekibinin operasyon yapacakları ülkedeki ABD temsilcilerinin bile haberi olmadan emredilen görevi yapıp geri döndüklerini belirtti. Bu komutanlığın uzun süre Bush yönetimi tarafından varlığının bile kabul edilmediğini söyledi. Ekibin öldürülecek adamı bulup suikastı yaptıktan sonra ülkeden ayrıldığını söyleyen Hersh, Bush-Cheney ikilisinin dışında Kongre’nin dahi bu gruptan haberdar olmadığını kaydetti.

(Kaynak: Bugün gazetesi)
 
Ne diyordu, Küresel Haydut ABD'nin akıl babaları;

"Bir ülkeye savaş açmak veya işgal etmek için bahane olarak gerekirse bir kasabamızı bile ortadan kaldırırız."…  

Ve şu itirafta da bulunuyorlardı:

"Üçüncü Dünya Ülkelerinde, gerek darbe yoluyla ve gerekse demokratik yollardan işbaşına getirdiğimiz (icazetli) yöneticiler, ya bizim çıkarlarımıza fazlaca bağlı kaldıklarından halklarının gözünden düşerek iktidarı kaybediyorlar; ya da bir MİLLİ ÖNDER olup çıkıyorlar."…

Bu konunun devamı: http://www.torlakon.com/haberdetay.asp?ID=103

  Editör :  TORLAKON

5446 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 20 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ DÜNYA

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 169
 Dün : 277
 Toplam : 1080806
 Ip No : 18.188.20.56
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.5096 32.5682
  Euro 20.9931 21.1321
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.