Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
GÜNCEL OLAYLAR - ASELSAN, IDEF Tarihindeki En Geniş Standı Kurdu - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 ASELSAN, IDEF Tarihindeki En Geniş Standı Kurdu

ASELSAN, IDEF Tarihindeki En Geniş Standı Kurdu
 Yazı Boyutu

 Tarih : 10.05.2017 - 15:27:03


Ülkemiz savunma sektörünün öncü kuruluşu olan ASELSAN bu yıl 13üncüsü gerçekleştirilecek olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarında, fuarın en büyük sergileme alanı ile ziyaretçilerini karşılıyor.

 

Ülkemiz savunma sektörünün öncü kuruluşu olan ASELSAN bu yıl 13üncüsü gerçekleştirilecek olan IDEF Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda, fuarın en büyük sergileme alanı ile ziyaretçilerini karşılıyor.

4161 m² kapalı ve 740 m²  açık olmak üzere toplam 4901 m² sergileme alanı bugüne kadar gerçekleştirilen IDEF Fuarları içerisinde en büyük stand olma özelliğine sahip bulunuyor.

3 Yüzden Fazla Ürün ve Sistem

ASELSAN, fuarın gerçekleşeceği TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nin 12inci Salonunda yer alacak standında; Deniz Sistemleri, Hava Sistemleri, Hava Savunma Sistemleri, Sınır-Sahil Güvenlik Sistemleri, Haberleşme Sistemleri, Elektronik Harp Sistemleri, Elektro-Optik Sistemler ve Silah Sistemleri senaryo merkezlerinde toplam üç yüzden fazla ürün ve sistemini tanıtıyor.

Türk Silahlı Kuvvetleri ile birlikte, Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı başta olmak üzere çok sayıda yurtiçi müşterinin savunma ve güvenlik sistemleri ihtiyaçlarını karşılayan ASELSAN, özgün sistem çözümlerini IDEF'te sergiliyor.

Firmanın ürettiği sistemler yurtiçi müşterilerin yanısıra yurtdışında 60'ın üzerinde ülke tarafından kullanılıyor. Yurtdışından gelerek IDEF'i ziyaret edecek müşteriler ihtiyaç duydukları savunma sanayi ürünlerini ASELSAN standında bulacak.

Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı'nın bir kuruluşu olan ASELSAN, karada, havada ve denizde her üç alanda özgün sistem çözümlerini ziyaretçilerine tanıtıyor.

 

Seyir füzeleri ve benzeri tehditlere karşı geliştirilen Korkut Hava Savunma Top Sistemi, HİSAR Alçak ve Orta İrtifa Hava Savunma Sistemleri; son yıllarda artan "drone" tehditlerine karşı tasarlanan İHTAR "Anti-Drone" Sistemi; terör olaylarına karşı güvenlik gereksinimlerini karşılamak üzere geliştirilen Kamu Güvenliği Yönetim Sistemi ASELSAN'ın IDEF 2017'de dikkat çeken ürünleri arasında yer alıyor.

Kara Sistemleri arasında Tank Atış Kontrol Sistemleri, Stabilize Silah Sistemleri, Modern Piyade Sistemleri, Giyilebilir Teknolojiler, İnsansız Araçlar, Elektro Optik Sistemler öne çıkıyor.

Aviyonik Sistemler arasında Hedefleme Podu, Çok Fonksiyonlu Gösterge Birimi, Ataletsel Seyrüsefer Sistemi, Helikopter ve Uçak Kokpitleri, Lazer Güdüm Kitleri ilk göze çarpan ürünler arasında yer alıyor.

Deniz Sistemleri olarak VATOZ Sensör Yönetim Sistemi, Torpido ve Torpido Karıştırma Sistemleri, Denizaltı Elektronik Harp Sistemi, Radar Sistemleri ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılanıyor..

ASELSAN, IDEF 2017 Fuarında kara, hava, deniz platformlarına ilişkin ürün ve sistem çözümleri ile birlikte uzay teknolojileri alanındaki kabiliyetlerini de sergiliyor.

Bu yıl ASELSAN standındaki diğer bir yenilik ise Tedarikçi Köşesi oldu. ASELSAN ile çalışan ya da çalışmak isteyen tedarikçilerimiz bu yıl Tedarikçi Köşesinde ağırlanıyor.

Kaynak: http://www.aselsan.com.tr/tr-tr/basin-odasi/haberler/Sayfalar/IDEF2017_20170509.aspx



  Editör :  TORLAKON

1778 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 20 Puan Verildi
 Kaynak :  ASELSAN

 Kategori ¬ GÜNCEL OLAYLAR

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 113
 Dün : 132
 Toplam : 1079693
 Ip No : 18.222.205.211
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4049 32.4632
  Euro 20.9184 21.0570
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.