Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - UÇAĞIMIZ HOLLANDA KAHPELİĞİNİN KURBANI MI? - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 UÇAĞIMIZ HOLLANDA KAHPELİĞİNİN KURBANI MI?

UÇAĞIMIZ HOLLANDA KAHPELİĞİNİN KURBANI MI?
 Yazı Boyutu

 Tarih : 28.02.2009 - 16:05:39


THYnin dünya devleri olan hava yolları şirketlerinin arasına girme çabası ve bu konudaki kararlılığı her seferinde böyle bir kaza ile bastırılıyor. İstihbarat, sabotaj sadece siyasi değil ekonomik savaşlarda da çok aktif kullanılmakta. Büyük şirketl

 

“KAHPE HOLLANDA!...

Korumakla görevli olduğu 8 bin Boşnak'ın Sırplar tarafından öldürülmesine göz yuman Hollanda, yeni bir utanca imza atıyor.
Boşnakları korumakla görevli Hollandalı komutan Tom Kerremans, katliam devam ederken Sırp komutan Ratko Mladiç ile kadeh tokuşturuyor. Bu fotoğraf, Srebrenitsa'daki ayıbın boyutunu gözler önüne sermişti. Mladiç, 'savaş suçlusu' olarak halen aranıyor.
Srebrenitsa katliamına seyirci kalan askerler, altın madalya ile ödüllendirilecek. Hollanda Savunma Bakanı Henk Kamp, 'görevlerini zor şartlar altında yerine getiren' askerler için 4 Aralık'ta tören düzenleneceğini açıkladı. Bosna Hersek'te 1995 yılının Temmuz ayında gerçekleşen katliam, İkinci Dünya Savaşı'ndan sonra Avrupa'da yaşanan 'en büyük etnik kıyım' olarak tarihe geçmişti. Birleşmiş Milletler'in 'güvenli bölge' ilan ettiği Bosna Hersek'in Srebrenitsa şehri, Hollandalı barış gücü askerlerinin kontrolüne verilmişti. Ancak hiçbir engelle karşılaşmadan kente giren Sırplar, çoğu erkeklerden oluşan 8 bin Müslüman'ı şehit etmişti. ( http://www.torlakon.com/haberdetay.asp?ID=8 )

      Şimdi de uçak kazasına 30 dakika patlama olur diye yaklaşmayan kahpe HOLLANDA lılar. Erken müdahale olsa belki de 9 canın bir kısmı kurtulabilirdi. Kahraman Türk Pilotları ŞEHİT olmuştur ancak bir çok insanın hayatını kurtarmışlardır. İNG bank başta olmak izere bir çok hollanda kuruluşunu protesto edelim.

(Elif SARIÇİÇEK)

 

“ŞEHİT VE KAHRAMAN PİLOTLARIMIZ & İSTİHBARAT & SABOTAJ

       25/Şubat günü 9 kişinin rahmetli olduğu uçak kazasında Şehit olan Kahraman Pilotlarımız kendi canlarını feda ederek çok büyük bir faciayı önlemişlerdir. Pilotlarımız kendi canlarını düşünmeden uçağın tüm kontrolü kendilerinde olduğu halde kendi ölümlerini göze alarak önce kuyruğu çarptırıp burnun daha az zarar görmesini sağlayacakları bir acil iniş yerine bu şekilde inerek faciayı önlemiş ancak kendileri ŞEHİT olmuştur. Ben THY ne zaman atak yapsa bu tip bir kaza ile karşılaşıldığına daha önce de şahit oldum. İş yerimde böyle bir kaza ile ilgili gazete küpürlerim var ancak bu mail i evden attığım için o kazanın ayrıntılarını veremiyorum.Bu kadar büyük bir kaza değildi ancak aynı bu şekilde bir reklam kampanyasının hemen sonrasında gerçekleşmişti. THY’nin dünya devleri olan hava yolları şirketlerinin arasına girme çabası ve bu konudaki kararlılığı her seferinde böyle bir kaza ile bastırılıyor. İstihbarat, sabotaj sadece siyasi değil ekonomik savaşlarda da çok aktif kullanılmakta. Büyük şirketlerin ülkeler gibi İstihbarat birimleri olduğu ve bu şekilde geliştiği bilinmekte. Hatta iç ve dış istihbarat olarak iki çeşit istihbarat çalışmaları olduğu bilinmekte. İç istihbarat kendi içlerindeki yolsuzluk ve karşı istihbarat çalışmasını yürütürken, dış istihbarat başka şirketlerin içine hatta yönetim kurulu toplantılarına sızmaya varan çalışmalar içermekte. Bu çalışmaları yapan elemanlar da genelde bulundukları ülkenin istihbarat birimlerinden emekli olmuş kişiler. Tabi ki bu kişilerin dış ülkelerde görev sırasında kurmuş oldukları ilişkilerde sivil hayatta görev yaptıkları bu şirketlerde de çok işlerine yaramakta. Kısacası bu olay Milli İstihbarat Teşkilatı tarafından incelenmeli. Bu inceleme gerçeği su yüzüne çıkaracaktır…
BU VATANIN HER KARIŞI İÇİN BEDEL ÖDENDİ . BU BEDELİ ÖDEMEYİ GÖZE ALAN TOPRAK İSTESİN !...”

(Mustafa Kemal ERKAYA)

 

Düşen THY uçağındaki korkunç şüphe!

Amsterdam’da iki gün önce çakılan THY uçağında hayatını kaybeden iki Boeing çalışanın Türkiye’nin “Barış Kartalı” adlı savunma projesinde yer aldığı ortaya çıktı.

İki gün önce düşen THY uçağında öldüğü doğrulanan 2 Boeing çalışanın, Türkiye’nin “Barış Kartalı” projesinde yer aldıkları ortaya çıktı. Dün gece TIMETURK’te ilk kez duyurulan ölen Amerikalıların Boeing firmasından oldukları bugün firmadan yapılan açıklamayla doğrulandı.

Firma sözcüsü Jim Proulx, 4 Boeing çalışanın Türkiye’deki “Barış Kartalı” projesinden sonra Amsterdam üzerinden Seattle dönmekte olduğunu söyledi. Firma, Michael Hemmer, Ronald Richey, John Salman ve Ricky Wilson adlı çalışanlarının uçakta olduğunu açıklandı. Çalışanlardan ikisinin öldüğünü doğrulayan firma, bir çalışanın da hastanede yaralı olduğunu duyurdu. Dördüncü çalışanın akıbetiyle ilgili bir bilgi verilmedi.

Barış Kartalı projesi nedir?
Havadan Erken İhbar ve Kontrol (HİK) projesinin sözleşmesi 4 Haziran 2002’de imzalandı. Sözleşme kapsamında Boeing firması Türkiye’ye 4 uçak ve 1 yer destek sistemi tedarik edecekti. Beoing firması proje kapsamında Türkiye’ye 737-700 Uçuş Platform’ları sağlayacaktı. İlk uçak Seattle’da yapılacak 2’nci, 3’ncü ve 4’ncü uçakların modifikasyonu TAI tesislerinde yapılacaktı.

Boeing firması 2007’de ilk uçağı teslim etmesi gerekiyordu. Ancak teslimat 2010 kaldı. Sözleşmeye göre ilk uçağın 2007’de havada olması gerekiyordu. Sözleşmenin bütçesinin 1 milyar dolar olduğu ifade ediliyordu. Ancak revize edilen fiyatın ve tazminat TAI ya da Boeing tarafından açıklanmadı.

Projeyle Türkiye ilk AWACS’lara sahip olacaktı. Bu uçaklarla Türkiye, havada, karada ve denizde hedef izi sürebilecekti. 737-300 Erken uyarı uçakları 41 bin fit yüksekliğe ve 3 bin 500 mil menzile sahip.

Oğuz ESER / TIMETURK
 
"Hilede maharetli olanlar, rakiplerinin(düşmanlarının) başına fileyi geçirirler."(Filozof TORLAKON)

  Editör :  TORLAKON

22309 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 1512 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 4
 Bugün : 182
 Dün : 223
 Toplam : 1074282
 Ip No : 34.230.84.106
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.