Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - Hahamlar: Filistinli çocukları ve kadınları öldürün... - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 Hahamlar: Filistinli çocukları ve kadınları öldürün...

Hahamlar: Filistinli çocukları ve kadınları öldürün...
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.01.2009 - 12:26:01


Haham Yesrael Rozin: İsraile kin ve nefret besleyen herkese Golyatın(Calut) hükmü uygulanması gerekir. Tevrat bize erkekleri, bebekler dâhil çocukları, kadınları ve yaşlıları hatta evcil hayvanları öldürmemizi emrediyor diyor.

 

Yahudi din adamları İsrail ordusuna Gazze'de kadın ve çocukları öldürme fetvası verdi. Bir Haham, "Gazze'de bir milyon Filistinlinin öldürülmesinde hiç bir sakınca yok" dedi.

İsrail'de bi çok dini kurum İsrail ordusunun Gazze'de yaptığı katliamları tebrik eden fetvalar yayınlanmaya başladı. İsrail ordusunun çocuk ve kadınlara yönelik katliamlarını "düşmanın toplu olarak cezalandırılması" olarak nitelendiren hahamlardan biri "Gazze'de bir milyon veya daha fazlası öldürülebilir. Bunun hiçbir sakıncası yok" dedi.

İsrail'de milliyetçi dini akımın en yüksek dini mercii olarak kabul edilen Haham Mordehay İlyahu İsrail Başbakanı Ehud Olmert'e ve diğer İsrail liderlerine gönderdiği mektupta Tevrat'ta Tekvin seferinde geçen Şikim ibn Hamur'un uğradığı katliama göndermek yaparak düşmanları toplu cezalandırmanın savaş ahlakı içerisinde mümkün olabileceğini söyledi.

Bu örnekten yola çıkan Haham İlyahu "benzer bir uygulamanın Gazze'de uygulanabileceğini çünkü hiçbir Gazzeli el-Kassam füzelerinin durması için çaba göstermediğini" söyledi. İsrail Başbakanından Gazze'ye askeri operasyonu sürdürmesini isteyen Mordehay filistinli sivil vatandaşlara zarar vermenin dini bir görev olduğunu belirtti.

İsrailde yayınlanan Haaretz gazetesi ise birçok hahamın fetvasına yer verirken Haham Yesrael Rozin'in "İsrail'e kin ve nefret besleyen herkese Golyat'ın (Calut) hükmü uygulanması gerekir" şeklindeki fetvasına yer verdi.

Söz konusu fetvada Rozin "Tevrat bize erkekleri, bebekler dâhil çocukları, kadınları ve yaşlıları hatta evcil hayvanları öldürmemizi emrediyor" diyor.

BİR MİLYON FİLİSTİNLİ ÖLEBİLİR

Safad kentinin baş hahamı Şolomo İlyahu ise "Onlardan 100 kişi öldürdüğümüzde durmazlarsa bin kişi öldürmeliyiz, bin kişi öldürsek durmazlarsa 10 bin kişi öldürmeliyiz, onları öldürmeye devam etmeliyiz velev ki ölenlerin sayısı bir milyonu bulsun, ne kadar sürerse sürsün onları öldürmeye devam etmeliyiz. el-Mezamir ne diyor: Düşmanlarımı kovalamaya devam edeceğim, onları yakalayacağım ve onları yok edinceye kadar durmayacağım, diyor."

 Batı Şeria yerleşim Birimleri Hahamlar Konseyi Başkanı Dov Liur da Filistinli sivilleri öldürme fetvasını destekliyor. Buna Kudüs İl Meclis Başkanı da katılıyor.

Öte yandan, birçok haham İsrail ordusuna Gazze'de sivil yerleşim yerlerini bombalama izni verdi: Çünkü buralardan füzeler fırlatılıyor.

 Haham Avi Rotinsky ise Filistinlilerin evlerinin havadan bombalanması konusunda Tevrat'ın hükmünün uygulanması gerektiğini, bombardımanın füze yerleriyle sınırlı kalmaması, direnişçileri evlerinde ve yataklarında vurmak gerektiğini söylüyor.

Bu arada, Bar Ilon Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü tarafından yapılan bir araştırmaya göre kendilerini dindar olarak nitelendiren İsraillilerin % 90'ı "İsrail hükümetinin icraatları Hahamların görüşleriyle çelişirse ne yaparsınız?" soruna hahamların görüşleri daha önceliklidir, cevabını veriyor. Aynı araştırmaya göre dindar askerlerin çoğu hahamların ve dini mercilerin fetvalarına uygun olmadıkça askeri emirlere uymayacaklarını belirtiyor.

 Kaynak: TİMETURK

"Dinsel nakilleri akıl süzgecinden geçirmeyenlerin tanrıları şeytanlaşır."(Torlakon öğretisi)

Tevrat’ın büyük bölümünü yazanlar, Yahudi toplumunu bugün olduğu gibi Hz. Musa’dan sonraki dönemlerde de yönetmekte olan Kabbalist hahamlardır. Yahudilerin üstün ırk oldukları ve onlara ait olan dünyanın, diğer milletler tarafından gasp edildiği inançlarının temelini Kabbala oluşturmaktadır.

 Değiştirilmiş Tevrat’ın içerdiği emirler, bildiğimiz dini kitaplardaki telkinlerden çok farklıdır. Asıl dinin emirleri adalet, sevgi, iyilik ve hoşgörü iken, Tevrat, pek çok sapıklığın övüldüğü ve emredildiği bir vahşet kaynağıdır.

İşte bu tahrifat, vahşeti Yahudi dininin bir gereği haline getirmiştir. Hahamlar, fanatik ve sadist görüşlerinin tümünü Tevrat’a ustaca yerleştirmişlerdir. Bu sayede Yahudi dininin emirleri asırlardır süren bir kin, nefret ve akıl almayacak katliamları içermektedir:

KABBALA'dan: "Yahudi, yaşayan insanlaşmış Tanrıdır... Yeryüzünde Tanrı, Yahudinin yüz hatlarda kendini aşikar kılar. Diğer insanlar tamamıyla dünyevi, aşağı ırktandır. Onlar sadece Yahudilere hizmet için yaşamaktadırlar... Hahamların sözleri canlı Tanrının sözleridir."

"Allah'ın Rabbin sana miras olarak vermekte olduğu bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın. Allah'ın Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin." (Tevrat, Tesniye 20/16,18)
Hahamlar bu emirlerin uygulanmasını sağlama almayı da ihmal etmemişlerdir. Rabbin lanetiyle tehdit edilmektedir:
“Rabbin işini gevşeklikle yapan lanetli olsun ve kılıcını kandan alıkoyan lanetli olsun.” (TEVRAT, Yeremya Bölümü 48/10)
 Bu ve benzeri yüzlerce ayet nedeniyle, Yahudiler için hahamlarca emredilen vahşeti uygulamak, bir ibadet(!) sayılmaktadır.
 
 
"Vurun; gözünüz esirgemesin ve acımayın; ihtiyarı, genci ve ere varmamış kızı ve çocuklarla kadınları helak için vurun." (TEVRAT, Hezekiel 9/5-6)
 
“Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla.” (Yeremya Bölümü, 12/3)
"Et yiyin ve kan için. Yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz." (Hezekiel Bölümü 39/18-20)
 
 
"Ölümcül hastalıklardan ölecekler. Onlar için yas tutulmayacak, gömülmeyecekler. Cesetleri toprağın üzerinde gübre gibi kalacak. Kılıçla, kıtlıkla yok olacaklar; cesetleri kuşlara, yabanıl hayvanlara yem olacak." (Yeremya, 16)
 
 
 
 
"İşte benden, ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın." (TEVRAT, Mezmurlar Bölümü 2/8-9) 
“Ve kavimler kirecin yanması gibi, kesilip ateşle yakılan dikenler gibi olacaklar.” (İşaya, 33/12)
“Senin hasımlarını ateş yiyip bitirecek (İşaya 26/21)
“Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtaramayacaklardır.” (İşaya, 47/14)
 
"Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme. Erkek, kadın, çoluk çocuk, öküz, koyun, deve, eşek hepsini öldür." (I.Samuel, 15) 
 
 
 BİRLEŞMİŞ MİLLETLER Siyonizmin SİGORTASIDIR !!!...
Sigortanın bittiği gün, ABD'nin çöktüğü gündür...
 
“İşte benden, ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın.” (TEVRAT, Mezmurlar Bölümü 2/8-9)
 
 
img291/1157/ocukmh2.jpg
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
“Hepsini Rab onunla vuracak ayakları üzerinde dururken etleri eriyecek ve gözleri çukurları içinde eriyecek ve ağızlarında dilleri eriyecek.” (Zekerya, 14/12) 
 
”Elin bütün düşmanlarını bulacaktır. Senin gazap zamanında onları yanan fırın gibi edeceksin. Rab hiddetinden onları yutacak ve ateş onları yiyip bitirecektir.” (Mezmurlar, 21/9)
 
 
 
"Dinsel nakilleri akıl süzgecinden geçirmeyenlerin tanrıları şeytana dönüşür."(Torlakon öğretisi)
 
 
Eski ABD Genel Kurmay Başkanı Thomas Moorer: “Şimdiye kadar hiçbir başkanın İsrail’e karşı koyduğunu görmedim. Onlar her zaman istediklerini elde ederler. Amerikan halkı eğer İsrail’in hükümet üzerindeki etkisini bilseydi hemen ayaklanırdı.”
 
 TEVRAT: "Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak; sınırınız çölden ve Lübnan'dan, Irmak'tan, Fırat Irmağı'ndan garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak. Tanrınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız tüm diyarın üzerine koyacaktır." (Tesniye, 11/24-25) 
 
 
 
İsrail Cumhurbaşkanı Chaim Weizmann, Yahudi Truman’a şükran hediyesi olarak bir Tevrat Rölesi sunarken şöyle demişti: “Siz farkında olmayabilirsiniz ama sayın Başkan, ben sizden daha önemli bir başkanım. Siz 170 milyon insanın başkanısınız, bense başkanların başkanıyım.” (Joys of Jewish Folklore, David M. Eichhorn, sf. 343)
 
 "Bizim anladığımız insan, sokakta her gün gördüğümüz insan değildir. İki ayaklı, iki kulaklı az çok akla da sahip insanı biz burada kasdetmiyoruz, biz insan dediğimiz zaman bütün masonik ilkeleri sinesinde toplayan bir insanı insan olarak ele alıyoruz." (Mimar Sinan Dergisi, s.27-28 sf.35)
 
"Allah'ın Rabbin sana miras olarak vermekte olduğu bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın. Allah'ın Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin." (Tevrat, Tesniye 20/16,18)

  Editör :  TORLAKON

8703 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 49 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 91
 Dün : 141
 Toplam : 1079935
 Ip No : 3.138.125.2
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.4626 32.5211
  Euro 20.9489 21.0876
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.