Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - GAZZELİYİ ASIL VURAN KİM? (alıntı) - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 GAZZELİYİ ASIL VURAN KİM? (alıntı)

GAZZELİYİ ASIL VURAN KİM? (alıntı)
 Yazı Boyutu

 Tarih : 18.01.2009 - 12:24:13


Ey Arap liderleri. Bugün sokakları dolduran insanların İsraile karşı yürüdüğünü sanmayın. Size karşı yürüyorlar, sizin baskıcı ve utanç verici yönetim anlayışınıza karşı yürüyorlar, anlayabiliyor musunuz Yeni bir kuşak geliyor, bir nesil yetişiyor.

 

beni israil değil mısır vurdu...
beni yahudi olan değil muslumanım diyen vurdu...
beni filistini ablukaya alan değil, filistinden hicret etmek isteyeni engellen mısır vurdu...
beni olaylara kayıtsız kalan el-fetih vurdu...
beni duyarsız ürdün vurdu...
beni her karış toprağı sahabe kaynayan peygamber kokan suud vurdu...
beni şamdaki esad vurdu, esad öyle bir esad ki, yahudi karşısında adeta kedi yavrusu...
içimi acıtan yahudi değil müslüman ülkeleri yöneten zalimler vurdu...
bu zalimlerin suskunluğuna ses çıkarmayan ummet vurdu..
bunlar beni  vurduktan sonra...
Ey israil  elinden geleni ardına koyma...
bitir beni bitir...
buna şahit olan ümmet utansın!!!!
 
  
Filistinli direnişçiler, 21 gündür dünyanın orduları sıralamasında 4. olduğu ileri sürülen İsrail'in hava, kara ve deniz saldırılarına karşı direniyor. Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, bugünkü köşe yazısında Gazze'deki direnişçileri gündemine aldı. İşte "Gazze'de direnen bir avuç kahraman için" başlıklı o yazı:

Gazze Şimdiden Zafer Kazandı... Haritadan Silseniz Ne Yazar!

16/01/2009
"Size de sürpriz gelmiyor mu? İkinci Dünya Savaşı'nda Dresden'e yapılan bombardımanla ölçülebilecek bir yıkıma Gazze'de yaşayanlar üç hafta nasıl direndi? Mahalleleri yok edecek ölçüde yıkıcı bombaların kullanıldığı, mezarlıkların-camilerin-okulların-hastanelerin vurulduğu, karadan-havadan-denizden ateş yağmuruna tutulduğu, kendilerine ölümden başka seçenek bırakılmadığı, simsiyah dumanların ve alevlerin arasında bu insanlar nasıl ayakta durabiliyor?
24 saat kesintisiz bombalanan, yaralılarının tedavisine izin verilmeyen, elektrik-su ve gıda bulamayan, gözlerimizin önünde imkansızı başaran bu insanları hangi cümlelerle anlatabiliriz?… Ölümleriyle yeniden dirilen, şehidleriyle güç kazanan, yoklukla yaşamasını öğrenen, insanlığın bütün utanmazlığına ibretlik dersler veren, ihanetleri ayakları altında çiğneyen insanlar bize ne öğretir?...
Size de sürpriz geliyor mu? Hamas gibi bir "örgüt"; silahlanmasına izin bile verilmeyen bir örgüt, hafif silahlarla İsrail kara birliklerine karşı böyle destansı bir mücadeleyi nasıl verebiliyor! İsrail kara birliklerini oldukları yere çivileyebiliyor? Hava saldırılarının ve tanklarının arkasına sığınsalar bile o "havalı" İsrail askerlerini haftalardır yerinden kımıldayamaz hale getiriyor? Dahası, İsrail birliklerini arkadan çevreleyip şaşkınlığı uğratıyor, çatışmaları İsrail sınırlarına doğru genişletebiliyor. Haftalardır, gece gündüz İsrail birlikleriyle çatışabiliyor?
Yıkım başka, sivil katliam başka, askeri başarı bambaşka! İsrail sadece ikisinde kazandı. O da İsrail'in başka bir hezimeti. Yaktı, yok etti, çocukları öldürdü. Ama İsrail askerleri feci bir başarısızlık yaşadı, yaşıyor. Artık bu saatten sonra Gazze'ye girseler ne olur, girmeseler ne olur! Üç haftadır giremediler, üç haftadır direnişçileri aşamadılar, üç haftadır sivil kıyımlarla direnişçileri pes ettirmeye çalışıyorlar.
Daha Gazzeliler'in füze saldırılarını bile durduramadılar. Füze rampalarını bile vuramadılar. Sadece dün Gazze'den İsrail'e otuz füze fırlatıldı. Sınırdan Gazze'ye üç kilometre olmasına rağmen dün İsrail sınırın altı yüz metre yakınında şiddetli çatışmalar yaşanıyordu. Nasıl oluyor bu!
Bu saldırı 2006'da Lübnan'a yönelik saldırıdan daha ağır. Bu direniş de Güney Lübnan direnişinden daha şiddetli. Hizbullah'ın silahları vardı, bağlantıları vardı, yardım koridorları vardı, güçlü askeri birimleri vardı. Gazze'de bunların hiç biri yok. "Bir kaç gün" diyorlardı. "Ancak birkaç gün direnebilirler" diyorlardı. Ama üç haftadır direniyorlar. Hatta, "bekleyin, sürprizlerimiz var" bile diyebiliyorlar.
Ey Arap halkları, Arap sokakları ders alın! Liderlerinizin yapamadığını, koca ülkelerinizin yapamadığını, petrodolarlarınızın yapamadığını, onlarca yıldır bölge ülkelerinin hep birlikte bile yapamadığını avuç içi kadar toprak parçasının, küçücük bir kentin insanları nasıl da yapabiliyor! Ders alın, kendinize gelin.. "İsrail'in yenilmezliği" büyüsü yok oldu, bunu anlayın. Rejimlerinizin, liderlerinizin korkusunu, korkuyu da aşan ihanetini paylaşmayın.
Onlar bugün hiç olmadığı kadar İsrail'e teslim olmuş durumda. Onlar İsrail eliyle, İsrail silahlarıyla vücudunuzun bir parçasını kesip atmaya, yok etmeye çalışıyor. Tarihin en utanılası, en acı tablolarından biri duruyor karşınızda.
İsrail'in bu kaybıyla onlar da kaybetti. Masum insanların üzerinden, o kara gözlü çocukların kanları üzerinden bir kumar oynadılar. En azılı düşmanlarıyla ortak bir kumar. Kime karşı? Hayır, Filistinlilere karşı değil. Filistin bu kumarı biliyordu. Size karşı oynadılar. Sizin onurlarınızı ayaklar altına aldılar bir kez daha. Uyanın!
Ey Arap liderleri. Bugün sokakları dolduran insanların İsrail'e karşı yürüdüğünü sanmayın. Size karşı yürüyorlar, sizin baskıcı ve utanç verici yönetim anlayışınıza karşı yürüyorlar, anlayabiliyor musunuz! Yeni bir kuşak geliyor, bir nesil yetişiyor. Babaları gibi sizi dinlemeyecek bir kuşak. Bu dalgayı arkasına alan siyasi liderlerin, aydınların belirleyeceği, yöneteceği bir gelecek şekilleniyor, anlayabiliyor musunuz! Bugün İsrail'den korktuğunuz gibi bu nesilden de korkarsanız kaybedeceksiniz. Çünkü korku sizi acımasızlığa sürükleyecek, yok oluşa sürükleyecek…
"İsrail'in hiçbir yerden yeşil ışık almaması gerekiyor. Bütün ışıkların kırmızı olması gerekiyor" diyor Dışişleri Bakanı Ali Babacan. Maalesef bölge ülkeleri İsrail'e yeşil ışık yaktı. Yaktı ve bu inanılmaz dehşeti yaşattı hepimize. Bunca çığlığa, acımasızlığa, dehşete rağmen İsrail'le ortaklıklarına devam ediyor. Arap inisiyatifi çöktü. Arap Birliği ne diye toplansın artık! Mısır ne yüzle ateşkesten, barıştan söz edebilir?
27 Aralık'tan bu yana destansı bir direniş izliyoruz. Bir şehir direniyor. Bir avuç silahlı adam direniyor. Koca bir orduya, ABD'den uçaklar dolusu gelmeye devam eden füzelere, uranyumlu bombalara, toplu imhaya direniyor. O genç insanlar, Ortadoğu tarihinde az görülür bir kahramanlıkla direniyor. Bir yürek devrimi yapıyor. Daha şimdiden kazandı onlar. Yüz milyonlarca insanın gönlünde kazandı. İsrail kara birlikleri karşısında kazandı. Bugünden sonra hepsi şehid olsa ne olur! İsrail saldırıları artırarak kendi istediği ateşkes şartlarını oluşturmaya çalışıyor. Başarısızlığın üstünü örtmeye çalışıyor. Ama anlayan anladı, kimin neler yapabildiğini.
Bu aşamadan sonra Gazze'yi haritadan silseniz ne yazar!"

 

 
 
 


bazı gerçekleri görmek istemeyiz..

* Gördüğümüz gerçekler ise bizlerin başına gelmiyorsa umursamayız...

Ama, bir gün o gördüklerimizi bizlerde yaşayabiliriz…

Çünkü;
* "O gün Rab Abramla ahd edip dedi:Mısır ırmağından büyük ırmağa,FIRAT ırmağına kadar senin zürriyetine verdim."
TEVRAT Tekvin Bölümü 18.Ayet (13.Sayfa)

Bir gün mutlaka kendilerine Allah tarafından verildiğini kabul ettikleri bu toprakları geri almak için gelecekler…

Filistin'e geldikleri gibi..
Lübnan'a geldikleri gibi..
Sırada Suriye'nin olduğu gibi..
Lütfen 1 dakika düşünün;Neden israil orta doğuya geldiği günden beri o topraklardan savaş,göz yaşı,acı…eksik olmuyor.neden diğer ülkeler gibi komşuları ile rahat geçinmiyorlar..?

1 dakika düşünürken boş durmayın ve başımıza gelmeden gelebilecek olanları seyredin..

 

 

"..Rabbin miras olarak sana vermekte olduğu bu kavmların şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın..Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin." *TEVRAT Tesniye Bölümü Ayet 10-17 (Sayfa 197)

 

 

"..onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla." * TEVRAT Yeremya Bölümü Ayet 3 (Sayfa 736)

 

"..onların her şeylerini tamamen yok et,ve onları esirgeme;erkekten kadına,çocuktan emzikte olana,öküzden koyuna,deveden eşeğe kadar hepsini öldür." * TEVRAT I.Samuel Bölümü Ayet 3 (Sayfa 286)

Bu millet iki peygamberi öldürdü(Hazreti Yahya ve Zekeriya)Hazreti İsa ile Peygamber efendimize yapmadıklarını bırakmadılar.
Yüz binlerce insanı ise hiç gözlerini kırpmadan öldürebileceklerini daha iyi anladınız umarım ama Yahudiliğin yasa kabul ettiği TALMUD'dan birkaç derleme yapalım..

"Yalnız Yahudi olanlara insan gözüyle bakılır.Yahudilerden gerisi sadece birer hayvandır."

* "Yahudi olmayanın kanını akıtmak Allaha kurban sunmaktır."

* "Yahudi olmayan bir insana ,ancak ona dost görünmek ve çatışmalardan kaçınmak için selam verilir."

 

İsrail'in tarım imkanları sınırlıdır(dağlık ve kurak),askeriye dışında gelişmiş bir sanayisi yoktur,turizm ise savaşlardan dolayı çok azalmıştır.Peki bu ülke bu kadar parayı nereden buluyor ?
1- A.B.D.'nin hibe yardımları
2- SİZLERDEN…?

EVET SİZ !
İsrail 1948 yılında Orta Doğu'ya yerleşmeden önce bir çok ülkede milyonlarca yahudi olarak yaşıyorlardı ve bu ülkelerin önemli sanayi kollarında şirketleri vardı(ülkemizde de olduğu gibi-Alarko,Vakko,Profilo..)işte bu şirketlerin bağışları israil'in en önemli gelir kaynaklarından birisidir.Ve sizler, israil şirketinin ürünlerini aldığınız sürece FIRAT'a biraz daha yaklaşacaklar…

 

Gördüğünüz her ürün için bizim alternatif ürünlerimiz varken neden bu ürünleri alalım...Ne olur duyarlı olun,ülkemizdeki büyük şirketlerin nasıl devletimize yardımları,bağışları oluyorsa tabi ki bu şirketlerinde yardım ve bağışları olacaktır.Tekbir farkla,bizim vadedilmiş topraklarımız YOK!


"LÜTFEN !"

* LÜTFEN !
* NE OLUR !
* ALLAH AŞKINA !
* Bu sefer duyarlı olun,çocuklarımız için,vatanımız için,kardeş ülkelerimiz için,aziz şehitlerimiz için..
* Ben bu ürünü almasam ne olacak demeyin,inanın çok şey olacak.Eğer inanırsanız ve bu mesajı aklınıza gelen herkese yollarsanız…

*

Son söz ..
•Yahudi devletinin fikir babası Theodor Herzl (1.Siyonist Kongresi 1897)
"Kuzey sınırlarımız Kapadokyadaki dağlara kadar dayanıyor.Güneyde Süveyş kanalına."

•İsrailli Devlet Bakını Ben Gurion (İsrail devletinin ilanı sırasındaki açıklamadan 1948)
"Filistin'in bugünkü haritası İngiliz Manda yönetimi tarafından çizilmiştir.Yahudi halkının ,gençlerimiz ve yetişkinlerimizin yerine getirmesi gereken bir başka haritası daha vardır;

NİL'DEN FIRAT'A KADAR !"

 

 


 
Bir kurşun da sizden olmasın...!
İsrail'in katliamları sizlerin desteği sayesinde büyüyerek devam ediyor. Peki bu nasıl mı oluyor? Aldığınız İsrail ve ABD ürünleri nedeniyle. İşte boykot edilecek ürünler...
Pazar, 11 Ocak 2009 13:54
Haber Merkezi / TIMETURK
İsrailin Filistin'e başlattığı saldırı "Sizlerin desteği" sayesinde günden güne büyüyerek devam ediyor. Her gün "Sizin" sayenizde bir filistinli çocuk hayata gözlerini yumuyor!...
PEKİ BU NASIL OLUYOR?

Farkında olmadan aldığınız her israil malı ile israil bütçesine bununla paralel olarak israil ordusuna bir yardım ediliyor. Bu şekilde Amerika'nında desteği ile güçlenen 7 milyon nüfuslu israil 2 Milyar Müslümana meydan okuyor.

NE YAPILABİLİR?

Bu konuda bireysel olarak yapılabilecek en etkili yollardan biri de İsrail ve İsrail'e destek veren ülkelerin mallarını boykot etmek. Bunu yapmak da oldukça kolay.

BARKOD NUMARASINDAN ANLAYABİLİRSİNİZ

Aldığınız ürünün barkod numarasındaki rakamların açıklamalarını ve hangi numaranın hangi ülkeye ait olduğunu kolayca bulabilirsiniz.

 

 

BARKODÜLKE
729israil
000 - 019GS1 ABD
030 - 039GS1 ABD
060 - 139GS1 ABD
500 - 509GS1 İngiltere

DİKKAT EDİLECEK NOKTA...

Türkiye'nin kodu 869'dır fakat bazı yabancı firmalara ait ürünlerde 869 barkod kodu ile başlayabiliyor! Burada ldikkat etmek gerekiyor.Aldığınız ürünün Barkodu 729 ile başlıyor ise siz zaten elinizdeki ürünle Filistine kurşun sıkmış oluyorsunuz amma 869 ile başlayan israil ve amerika destekcisi ürünlerlede dolaylı yoldan aynı eylemi gerçekleştirmiş oluyorsunuz!
Bu konuda göstereceğiniz hassasiyete güveniyoruz!

İsrailin barkod ülke kodu: 729

Barkod'u 869 olsa dahii ürünler TÜRK Malı olmayabilir. Bu nedenle aldığınız ürünün MADE İN ibaresinede dikkat etmeniz gerekiyor.

BOYKOT EDİLECEK İSRAİL-ABD FİRMALARI VE ÜRÜNLERİNDEN BAZILARI:

ACE - ALDAYS - ALGİDA - ALO - ALORKO - ARİEL - AXE - BALLERİNA - BARCLAY - BIBO - BLENDAX - BRUT - CALVE -CAPPY - CARREFOUR - CARTEDOR - CARUSUN - CHESTERFIELD - CIF -CLEAR - CNN - COCACOLA - CORNETTO - DANONE -DISNEY - DOMESTOS - DOVE - DUNHILL - ELİDOR - FANTA - FEBREZE - HR ORGINS - IBM - IMPULSE - IPANA - JACOBS - JOHNMON - KENT - KITKAT - KIWI - KLEENEX - KNORR -KOMİLİ - KOROPLAST - KRAFT - LEGGS -LEVER - LİPTON -LM - LOREAL - LUX - MAGGI - MAGNUM - MARLBORO -MAX - MAXWELL - MC DONALDS - MILKA - MİS - NESCAFE - NESQUIK - NESTLE - NOKIA - OLD SPANAC - OMO - ORGANİCS - ORKID - PALLMALL - PANTENE - PARLIAMENT -PRIMA - PRINGLES - PROFILO - REJOICE - REXONA - RİNSO - SALEM - SANA -SARALLE - SCHWEPPES - SENSUN - SİGNAL - SOLERO -SPRITE - SUAVE -TANG - TIMOTE - TURKUAZ -UNIPRO -VAKKO - VARTA - VİECNETTA - VİM - WINSTON -YUMOŞ
 
 

Tevrat’ın büyük bölümünü yazanlar, Yahudi toplumunu bugün olduğu gibi Hz. Musa’dan sonraki dönemlerde de yönetmekte olan Kabbalist hahamlardır. Yahudilerin üstün ırk oldukları ve onlara ait olan dünyanın, diğer milletler tarafından gasp edildiği inançlarının temelini Kabbala oluşturmaktadır.

 Değiştirilmiş Tevrat’ın içerdiği emirler, bildiğimiz dini kitaplardaki telkinlerden çok farklıdır. Asıl dinin emirleri adalet, sevgi, iyilik ve hoşgörü iken, Tevrat, pek çok sapıklığın övüldüğü ve emredildiği bir vahşet kaynağıdır.

İşte bu tahrifat, vahşeti Yahudi dininin bir gereği haline getirmiştir. Hahamlar, fanatik ve sadist görüşlerinin tümünü Tevrat’a ustaca yerleştirmişlerdir. Bu sayede Yahudi dininin emirleri asırlardır süren bir kin, nefret ve akıl almayacak katliamları içermektedir:

KABBALA'dan: "Yahudi, yaşayan insanlaşmış Tanrıdır... Yeryüzünde Tanrı, Yahudinin yüz hatlarda kendini aşikar kılar. Diğer insanlar tamamıyla dünyevi, aşağı ırktandır. Onlar sadece Yahudilere hizmet için yaşamaktadırlar... Hahamların sözleri canlı Tanrının sözleridir."

"Allah'ın Rabbin sana miras olarak vermekte olduğu bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın. Allah'ın Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin." (Tevrat, Tesniye 20/16,18)
Hahamlar bu emirlerin uygulanmasını sağlama almayı da ihmal etmemişlerdir. Rabbin lanetiyle tehdit edilmektedir:
“Rabbin işini gevşeklikle yapan lanetli olsun ve kılıcını kandan alıkoyan lanetli olsun.” (TEVRAT, Yeremya Bölümü 48/10)
 Bu ve benzeri yüzlerce ayet nedeniyle, Yahudiler için hahamlarca emredilen vahşeti uygulamak, bir ibadet(!) sayılmaktadır.
 
 
"Vurun; gözünüz esirgemesin ve acımayın; ihtiyarı, genci ve ere varmamış kızı ve çocuklarla kadınları helak için vurun." (TEVRAT, Hezekiel 9/5-6)
 
“Onları kasaplık koyunlar gibi ayır ve öldürme günü için onları hazırla.” (Yeremya Bölümü, 12/3)
"Et yiyin ve kan için. Yiğitlerin etini yiyeceksiniz ve dünya beylerinin kanını içeceksiniz. Sarhoş oluncaya kadar kan içeceksiniz." (Hezekiel Bölümü 39/18-20)
 
 
"Ölümcül hastalıklardan ölecekler. Onlar için yas tutulmayacak, gömülmeyecekler. Cesetleri toprağın üzerinde gübre gibi kalacak. Kılıçla, kıtlıkla yok olacaklar; cesetleri kuşlara, yabanıl hayvanlara yem olacak." (Yeremya, 16)
 
 
 
 
"İşte benden, ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın." (TEVRAT, Mezmurlar Bölümü 2/8-9) 
“Ve kavimler kirecin yanması gibi, kesilip ateşle yakılan dikenler gibi olacaklar.” (İşaya, 33/12)
“Senin hasımlarını ateş yiyip bitirecek (İşaya 26/21)
“Onları ateş yakacak. Alevlerin elinden canlarını kurtaramayacaklardır.” (İşaya, 47/14)
 
"Şimdi git, Amalekliler'e saldır. Onlara ait her şeyi tamamen yok et, hiçbir şeyi esirgeme; erkekten kadına, çocuktan emzikte olana, öküzden koyuna, deveden eşeğe kadar hepsini öldür." (I.Samuel, 15) 
 
 
 BİRLEŞMİŞ MİLLETLER Siyonizmin SİGORTASIDIR !!!...
 
“İşte benden, ve miras olarak sana milletleri, mülkün olarak yeryüzünün uçlarını da vereceğim. Onları demir çomakla kıracaksın; bir çömlekçi kabı gibi onları parçalayacaksın.” (TEVRAT, Mezmurlar Bölümü 2/8-9)
 
 
img291/1157/ocukmh2.jpg
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
Image Hosted by ImageShack.us
 
“Hepsini Rab onunla vuracak ayakları üzerinde dururken etleri eriyecek ve gözleri çukurları içinde eriyecek ve ağızlarında dilleri eriyecek.” (Zekerya, 14/12) 
 
”Elin bütün düşmanlarını bulacaktır. Senin gazap zamanında onları yanan fırın gibi edeceksin. Rab hiddetinden onları yutacak ve ateş onları yiyip bitirecektir.” (Mezmurlar, 21/9)
 
 
"Dinsel nakilleri akıl süzgecinden geçirmeyenlerin tanrıları şeytana dönüşür."(Torlakon öğretisi)
 
 
Eski ABD Genel Kurmay Başkanı Thomas Moorer: “Şimdiye kadar hiçbir başkanın İsrail’e karşı koyduğunu görmedim. Onlar her zaman istediklerini elde ederler. Amerikan halkı eğer İsrail’in hükümet üzerindeki etkisini bilseydi hemen ayaklanırdı.”
 
 TEVRAT: "Ayak tabanınızın basacağı her yer sizin olacak; sınırınız çölden ve Lübnan'dan, Irmak'tan, Fırat Irmağı'ndan garp denizine kadar olacaktır. Önünüzde kimse duramayacak. Tanrınız Rab size söylediği gibi dehşetinizi ve korkunuzu ayak basacağınız tüm diyarın üzerine koyacaktır." (Tesniye, 11/24-25) 
 
 
 
İsrail Cumhurbaşkanı Chaim Weizmann, Yahudi Truman’a şükran hediyesi olarak bir Tevrat Rölesi sunarken şöyle demişti: “Siz farkında olmayabilirsiniz ama sayın Başkan, ben sizden daha önemli bir başkanım. Siz 170 milyon insanın başkanısınız, bense başkanların başkanıyım.” (Joys of Jewish Folklore, David M. Eichhorn, sf. 343)
 
 "Bizim anladığımız insan, sokakta her gün gördüğümüz insan değildir. İki ayaklı, iki kulaklı az çok akla da sahip insanı biz burada kasdetmiyoruz, biz insan dediğimiz zaman bütün masonik ilkeleri sinesinde toplayan bir insanı insan olarak ele alıyoruz." (Mimar Sinan Dergisi, s.27-28 sf.35)
 
"Allah'ın Rabbin sana miras olarak vermekte olduğu bu kavimlerin şehirlerinden nefes alan kimseyi sağ bırakmayacaksın. Allah'ın Rabbin sana emrettiği gibi tamamen yok edeceksin." (Tevrat, Tesniye 20/16,18)
 
BOYKOT ETKİSİNİ GÖSTERDİ: İSRAİL MALLARI DEPODA KALDI
Dünya Bülteni/Haber Merkezi
İsrailli meyve ve sebze üreticileri yurt dışına gönderdikleri ürünlerde gecikmeler ve azalma olduğu şikayetiyle hükümete başvurdu.
İsrail ürünlerine karşı başlatılan boykotlar nedeniyle zor günler geçiren İsrailliler, depoların alımı iptal edilen ve çürümeye terkedilen mallarla dolu olduğunu söylüyor.Depolarda kalan malları koruyabilmek için soğutma ünitelerine yerleştirmek zorunda kalan yahudi üreticiler, artan ekonomik zarardan da endişeli..
İsrail haber ajansı Ynet`e göre, ciddi anlamda satış düşüşü yaşanan ülkelerin başında Ürdün, İngiltere ve İskandanivya ülkeleri geliyor.
Yahudi üreticiler, Gazze saldırılarından önce boykot olmadığını kaydederek, "her geçen gün daha kötüye gidiyor, hergün boykot çağrısı yapan sesler daha da yükseliyor" diyerek İsrail hükümetinin önlem almasını istediler.
Öte yandan, İsrail ve Amerikan ürünlerine karşı boykot çağrıları ve katılım her geçen gün artıyor.
Malezya ve Norveç gibi ülkelerde boykot resmi bir boyut kazanırken, dünyanın her köşesinde sürekli seslendirilen boykot çağrıları daha geniş kitlelere ulaşıyor.
* * *
 
DUYARLI İNSANLARIN ZAFERİ...
israilin TEK TARAFLI ATEŞKES kararı almasındaki en büyük faktör, TÜRKİYE VE DÜNYANIN DİĞER İSLAM ÜLKELERİNDE BAŞLATILAN BOYKOT KARARIDIR. AŞAĞIDA, YAHUDİ MALLARININ BOYKOT EDİLMESİ İLE YOL AÇTIĞI ZARARLAR ŞU ŞEKİLDE AÇIKLANMIŞTIR.
DÜNYADAKİ MÜSLÜMAN VE DİĞER DİNLERE MENSUP ÜLKELERİNİN, BOYKOT EYLEMİ BAŞLATTIĞINDAN BU YANA, YAHUDİ MALLARI VE HİZMETLERİ, ÜRETEN VE SATAN FİRMALARA AÇTIĞI TOPLAM ZARAR, YAKLAŞIK
""370 MİLYAR DOLAR""  OLARAK AÇIKLANDI.
DÜNYADA PAZAR PAYLARINI ARAŞTIRAN ŞİRKETLER TARAFINDAN YAPILAN BU AÇIKLAMADA, EN BÜYÜK BOYKOT
EYLEMİNİ HİNDİSTANIN, (127 milyardolar) DAHA SONRA İRANIN(62 milyar dolar) VE ÜÇÜNCÜ OLARAK TÜRKİYE NİN (26 milyar dolar) gerçekleştirdiği kaydedildi. boykotun devam etmesi halinde, adı geçen firmaların, çok zor duruma düşeceği, hatta iflas edebileceği kaydedildi.
yahudi lobileri tarafından ACİL ACİL ACİL başlıklı yazı ile, ABD hükümetine verdiği yazıda; tahmini açıklanan bu zararın, yahudi malı ve hizmeti üretip satan firmaları derin bir şekilde yaralayabileceği açıklanmıştır, musevilerin İVEDİ olarak sunduğu yazısında; ABD hükümetine bu konuda bir girişimde bulunup, israilin ACİLEN, hiçbir şart ve koşul gözetmeksizin derhal ateşkesi kabul etmesi ve hemen GAZZE den geri çekilmesi isteniyor.
zaten zor durumda olan ABD ekonomisine bir darbe de, karar alınan boykotun bu boyutlara ulaşması ile gerçekleşti. boykotun devam etmesi halinde zor duruma düşecek olan firmalara, israil ve ABD tarafından maddi kaynaklar aktarılmasını öngören bir projenin üzerinde çalışıldığı kaydedildi.
boykotun, mevcut hali ile devam etmesi halinde, yahudi firmalara aktarılması planlanan kaynak miktarının 1 trilyon dolar olduğu ifade edilen açıklamada,
boykotun genişlemesi ile ABD ve israilin ekonomik bir kaosa sürükleneceği tehlikesine işaret edildi.
bu sebeple, ACİLEN ABD ye çağırılan israil dış işleri bakanına, işgalin 12 saat içinde bitirilip,  en geç 1 hafta içinde GAZZE yi boşaltması istendi. bunu yapmadığımız taktirde, yandaş firmalarımızın hepsinin, alınan boykot kararı ile darboğaza gireceği, ve hatta boykot büyürse batacağı, bu sonun ise, ABD ve yahudilerin(israil) biteceği anlamına geldiğini aktarıldı. FİLİSTİN İŞGALİ İLE BAŞLATILAN BU BOYKOTTAN ZOR DURUMA GİREN BU FİRMALARIN, ABD VE İSRAİLİN GÜCÜNE OLAN KATKILARININ UNUTULMAMASI GEREKTİĞİ KANAATİNE VARILDI.
aynı günün gecesi, israil, hiçbir şart koşmaksızın, acilen, tek taraflı ateşkes kararı alıp, 1 hafta içinde de, GAZZE den çekileceğini açıkladı.
              işte dostlar boykotun gücü bu kadar fazla idi. biz bu yüzden bas bas bağırdık.
şimdi eğer boykota devam etmezsek ve daha fazla büyümesini sağlamazsak, Aziz Nesinin TÜRKİYE nin % 60 ı aptaldır
sözünü teyit etmiş olacağız.
İŞTE BU YÜZDEN, BUGÜNE KADAR DAĞITTIĞINIZDAN DAHA FAZLA BU İLETİYİ DAĞITIN LÜTFEN. HERŞEYİ ÖĞRENDİĞİMİZİ ONLAR DA BİLSİN...

TÜRKİYE yahudi firmaların batırılması için gayret gösteren her insandan ALLAH RAZI OLSUN...
BOYKOTA DEVAM...

Giyim  : Tommy Hilfiger , Nike , Adidas , Vakko , Polo , Ralph Lauren , Berk Çorap , Parizyen , Müjde , Hugo Boss , Calvin Klein , Levi's , Timberland , Lumberjack , Giorgio Armani
Gıda : Danone , Maggi , Nestle , Nescafé , Nesquik , Jacobs , Banana , McDonald's , Burger King , Knorr , Calve , Komili , Becel , Sırma , Rama , Sana , First Sakız , Falım Sakız , Mis , Elittepe Kahve
İçecek : Coca Cola , Sprite , Fanta , Schweppes , Turkuaz Su , Cappy Meyve Su , Sensun
Temizlik : Pedo , Can Bebe , Prima , Orkid , Signal , İpana , Alo , Ariel , Mintax , Vim , Omo , Cif , Yumoş , Rinso , Lux
Kozmetik : Mac , Revlon , L'Oréal ,Calvin Klein , Ralph Lauren , Giorgio Armani , Elida , Wichy , Gilette
Medya : Fox Tv , Cnbc , Cnbc-e , National Geographic , Cnn , Power Fm 100
Teknoloji : IBM , Intel , Dell , Nokia , Icq
Otomotiv : Opel , Ford , Mazda , Volvo , Chevrolet , Pontiac , Saab
Sigara : Phillips Morris , Parlement , Marlboro , Parliament Reserve , Parliament Uzun Kutu  , Parliament Super Slims , Parliament Kısa Kutu , Murattı , Chesterfield , L&M Kısa , L&M Uzun , Lark Kısa , Lark Uzun , Bond Street Kısa , Bond Street , Uzun , Lider
Akaryakıt : Bp , Shell
Diğer : Carrefour , Alarko Jeneratör , Alarko Klima , Kiwi Ayakkabı Ürünleri , 20th Century Fox Filmcilik , Astel Bant , Citibank , Kodak , La Roche
İLAÇ : Hoechst ,  Bayer , Sandoz , Roche , Pfizer , Saned

--
ALLAHIN SELAMI BEREKETİ ÜZERİNİZE OLSUN
FAKİR
(ileti alıntısıdır)

  Editör :  TORLAKON

5686 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 37 Puan Verildi
 Kaynak :  TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 1
 Bugün : 187
 Dün : 227
 Toplam : 1076174
 Ip No : 44.222.212.138
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.1650 32.2229
  Euro 21.1802 21.3205
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.