Açılış Sayfam Yap   Sık Kullanılanlara Ekle   

   Anasayfa          Künye          Yazar Girişi         Sitene Ekle         Arşiv
 
TORLAKONDAN - KAFKASLARdan GAZZEye DESTEK - TÜRK FİLOZOF TORLAKON
   
 KAFKASLARdan GAZZEye DESTEK

KAFKASLARdan GAZZEye DESTEK
 Yazı Boyutu

 Tarih : 08.01.2009 - 17:11:55


Kafkasya mücahitleri askeri emir birinci yardımcısı Komutan Muhanned (Ebu Enes) Gazzede yaşananlar hakkında bir açıklamada bulundu. Komutan Muhanned in açıklaması şu şekildedir. Bismillahirrahmanirrahim, Çeçenistan ve Kafkasyadaki Rus işgali karşısın

 

 
KAFKASLAR DAN GAZZE YE DESTEK
07/01/2009

 

Kafkasya mücahitleri askeri emir birinci yardımcısı Komutan Muhanned (Ebu Enes) Gazzede yaşananlar hakkında bir açıklamada bulundu. Komutan Muhanned in açıklaması şu şekildedir.

Bismillahirrahmanirrahim

 

Çeçenistan ve Kafkasyadaki Rus işgali karşısında onurlu mücadele içerisinde bulunan izzet ve şerefli mücahitlerimizden, Siyonizm işgaline karşı izzet ve şerefli bir mücadele örneği veren Gazzeli, Filistinli yiğit kardeşlerimize selam olsun.

 

Yıllarca devam eden Kafkaslardaki Rus işgaline karşı verilen mücadelemizde bizlerle beraber olan siz değerli kardeşlerimize kısaca durumlarımızdan haber vermek istiyorum.

 

Bizler İçinde bulunduğumuz Soğuk ve zorlu kış günlerine hazırlanmış ve gereken askeri programlarımızı yürürlüğe koymuş vaziyetteyiz. Rabbimiz inşallah zafere giden yürüyüşümüzde bu hazırlıklarımızı bizlere zafer için vesile kılar ve katında kabul olan Salih amellerden eyler.

 

Bizim haberlerimizi merak eden siz kardeşlerimizin bilmesini isterim ki, zorlu kış günlerinde de Allah ın bizlere kolaylaştırması ile operasyonlarımız devam etmektedir. Bu kış günleri ve ayları içerisinde de Allah ın yardımı ile işgalci ve yandaşlarına büyük sürprizlerimiz olacaktır.

 

Bizler, şüphesiz ki mücadelemizi Çeçenistan ve Kafkasya da yürütürken, gönüllerimiz ve dualarımız İslam coğrafyalarında yapılan işgallere karşı direnen kardeşlerimizledir.

 

Özellikle son günler içerisinde Filistin’de Gazze bölgesinde yaşanan siyonizmin vahşeti tüm Müslümanların kalbine darbe vurmuştur. Tüm dünyanın gözleri önünde çocukların kadınların hunharca katledilmesine rağmen dünya ülkelerinin sessizliği oldukça anlamlıdır.

 

Tüm bu yaşananlar Yahudinin ve siyonizmin vahşi yüzünü açıkça ortaya koymuştur. Bu olaylar maalesef, insan haklarını koruduğu ve kolladığı iddia edilen dünya ülkelerinin ve onların oluşturdukları kurumların ve hele de İslam ülkelerinin yaşananlara karşı gözlerini kapatması kulaklarını tıkaması oldukça düşündürücüdür.

 

Bizler Müslüman halkların tepkisini özellikle Türkiye Halkının kardeşleri için yapmış olduklarından haberdarız. Osmanlı torunlarının gösterdiği bu izzetli davranışın tüm dünya Müslümanlarına örnek olmasını dilemekteyiz.

 

Her zaman mazlum halkların yanında yer alan Türkiye halkını, erdemli ve cesur tavır sergileyen herkesi takdir ediyoruz, Allahın kendilerine güç kuvvet ve esenlik vermesini ve diğer Arap ülkelerine, İslam ülkelerine Türkiye halkının örnek olmasını diliyoruz.

 

Şunun iyice bilinmesini isteriz ki, Bizler Filistinli kardeşlerimizle sonuna kadar beraberiz. Üzerimize düşen her şeyi yapmaya hazırız. Mücahitlerimizin mücadelesi Kafkaslarda sürerken tüm kardeşlerimizin duası Filistinli kardeşlerimizin zaferi içindir.

 

Tüm dünya Siyonizmin bu vahşi katliamına şahit olmaktadır. İnşallah yine bu dünya Allah ın yardımına da şahit olarak Filistin’in zaferini de görecektir.

 

Rabbimiz bize bunu bildirmektedir… "Elbette sana Rabbinden indirilenler, onların çoğunluğunun azgınlığını ve küfrünü arttıracaktır. Onların arasına kıyamete kadar sürecek düşmanlık ve kin saldık. Savaş ateşini ne zaman körükleseler Allah onu söndürür. Yeryüzünde bozgunculuğa koşarlar. Allah bozguncuları sevmez." Maide suresi ayet 64

 

Allah Gazzede ki zulme şahittir. Gazzeli Müslümanların Feryatlarını ve tüm Müslümanların dualarını işitmektedir. Kahraman mücahit kardeşlerimiz elleri ile inşallah Allah yardımını gönderecek ve Siyonistlerin körükledikleri ateşi söndürecektir. ALLAH U EKBER!

 

Kafkasya Mücahitleri Birinci Emir yardımcısı

Komutan Muhanned


  Editör :  TORLAKON

3190 Kişi Tarafından Okundu.

Yazdır Yorum Ekle Tavsiye
 
1 2 3 4 5   Bu Habere Toplam 20 Puan Verildi
 Kaynak :  ALKAVKAZ.COM

 Kategori ¬ TORLAKONDAN

  Yorum ( 0 )   

Kayıtlı Yorum Bulunmuyor.

 

 Bu Kateoriye Ait Diğer Başlıklar

 
 
 

 Duyuru
  DEĞERLİ CANLAR MERHABA Torlakon ocağı, Türk Milletinin ve insanlığın bekâsı için tütmektedir. Nefesi olmak istiyorum, kâlbi vatan için atanın; sesi olmak istiyorum, toprakta kefensiz yatanın(TORLAKON)  

 
Henüz Haberlere Puan Verilmemiş..
 
Bugün için Haber Eklenmedi.
Bu Hafta içinde Haber Eklenmedi.
Bu Ay içinde Haber Eklenmedi.
 
 Takvim
 
 Ziyaretçi İstatistikleri
   
 Online : 3
 Bugün : 173
 Dün : 223
 Toplam : 1074273
 Ip No : 3.93.173.205
     
 
 Vatan Size Minnettar
 

 
 Son Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi
 
 Popüler Haberler

Son 30 Gün içinde Haber Eklenmedi.
 
 Döviz Bilgileri

  Döviz Alış Satış
  Dolar 32.2448 32.3029
  Euro 21.5681 21.7109
 
 Hava Durumu



 
 Reklam



 

 



 
 

   © Copyright - 2008- TÜRK FİLOZOF TORLAKON - Tüm Hakları Saklıdır. 

TÜRK FİLOZOF TORLAKON

 Çilem.Net altyapısını kullanmaktadır.